Κυριακή 28 Μαΐου 2017






ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ   ΑΘΗΝΑΙΩΝ






2ος χρόνος που ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει  πρωτάθλημα 6 εναντίον 6 ποδοσφαίρου για τα σχολεία του κέντρου και 2η δική μας συμμετοχή.
Πέρσι καταφέραμε μία θέση στην 8άδα με 21 συμμετοχές σχολείων .Φέτος με 41 συμμετοχές  σχολείων χάσαμε την είσοδο στην 8άδα στη 2η σειρά των πέναλτι. Η φετινή ομάδα στηρίχτηκε σε μαθητές της Ε τάξης και λιγότερο στην ΣΤ ,γεγονός που μας  έφερε σε μειονεκτική θέση.
1ος αγώνας συντριβή με 0-3 από ένα σχολείο που έφτασε στους 4. ….   2ος αγώνας κάπως καλύτερα  ,προηγηθήκαμε ,είχαμε ευκαιρίες ,καλύτερα παίζαμε από τους αντιπάλους αλλά ένα λάθος στην άμυνα έφερε το τελικό 1-1. Ξεσπάσαμε στους αδύνατους του ομίλου με 4-0 και 2η θέση στο γκολααβερειτζ. Έγινε κλήρωση και περάσαμε σαν καλύτεροι 2οι εμείς και άλλοι 4 δεύτεροι ομίλων στους 16 καλύτερους…Στο νοκ –άουτ παιγνίδι για είσοδο  στην 8άδα προηγηθήκαμε δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα ,αλλά δεχτήκαμε 2 εύκολα γκολ και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, μια απίστευτη εκτέλεση φάουλ απευθείας  στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μας οδήγησε στα πέναλτι. Στο τελευταίο πέναλτι ,εάν σκοράραμε θα προκρινόμασταν, αλλά δυστυχώς το άγχος και η απειρία έστειλε την μπάλα στα ουράνια ,2η σειρά πέναλτι και δεν τα καταφέραμε ,μένοντας απλά με μια θέση στην 16άδα. Το σχολείο που μας απέκλεισε συνέχισε και προκρίθηκε στα ημιτελικά ,αυτή την φορά κέρδισε την πρόκριση στην 3η σειρά των πέναλτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο ,έχει μεγάλο μερίδιο και η τύχη σε αυτό το άθλημα.
Ελπίζω του χρόνου που οι καλοί μας παίχτες θα είναι στην ανώτερη τάξη να πάμε καλύτερα και να διεκδικήσουμε θέση στην 4άδα και μεταλλιο.




Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΑΡΑΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου