Κυριακή 28 Μαΐου 2017



ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2016-2017





Μετά από αρκετά χρόνια ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
κάλεσε το σχολείο μας σε ένα διαδημοτικό τουρνουά χειροσφαίρισης-χάντμπολ ,το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του.
Η ειδοποίηση έγινε πραγματικά την τελευταία στιγμή ,αρχές Μάρτη δηλαδή 4..5 ημέρες πριν, αλλά η λαχτάρα όλων μας να συμμετάσχουμε σε αγώνες εκτός σχολείου υπερίσχυσαν των δυσκολιών και την καθορισμένη ημέρα παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο.
Βέβαια ήμασταν σχετικά ανέτοιμοι γιατί το εσωτερικό πρωτάθλημα του σχολείου μας είχε τελειώσει από τον Δεκέμβρη και οι μαθητές διδάσκονταν τα αντικείμενα του Βόλεϊ και του ποδοσφαίρου πλέον, επίσης ήμουν με ένα πόδι γιατί εγχειριζόμουν μετά από 3 ημέρες.
Η συμμετοχή δεν ήταν πολύ μεγάλη και όλοι οι αγώνες έγιναν σε μία ημέρα. Μετά από μια νευρική αρχή άρχισαν τα παιδιά να βρίσκουν τα πατήματα τους και να συνηθίζουν το μεγάλο γήπεδο και τα κανονικά τέρματα. Μπήκαν και τα πρώτα γκολ ,έπαιξαν σιγά σιγά και τα κορίτσια μας και οι νίκες διαδέχονταν η μία την άλλη.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουμε μόνο νίκες και να καταλάβουμε την 1η θέση ,βέβαια επαναλαμβάνω σε μικρό αριθμό σχολείων.
Οι διοργανωτές μας επιβράβευσαν με ένα κύπελλο…αρκετά χρόνια δεν γίνονται αγώνες ,αλλά και όταν γίνονται δεν απονέμονται μετάλλια και κύπελλα.
 

Οι μαθητές μας το καταχάρηκαν και υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τους προπονητές του Πανελληνίου στο να ενταχθούν μαθητές μας στα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου τους, πράγμα το οποίο και έγινε. Επίσης έγινε πρόταση να τοποθετηθούν τέρματα στην αυλή του σχολείου μας και να γίνονται προπονήσεις μαθητών μας από τους προπονητές του Πανελληνίου. Περιμένουμε με τη νέα σχολική χρονιά να τα δούμε όλα αυτά να πραγματοποιούνται.
Το Χάντμπολ έχει γερές ρίζες στο σχολείο μας και το κυριότερο αρέσει στα παιδιά.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΑΡΑΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου