Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Βράβευση Οικολογικών Σχολείων: Οκτώ χρόνια δράσεις!!!!

Το σχολείο μας βραβεύτηκε για τρίτη φορά για την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Διεθνές Δίκτυο Οικολογικά Σχολεία: το 2011, το 2014 και τώρα το 2016! 


Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, όπου 109 σχολεία από όλη την Ελλάδα (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) βραβεύτηκαν με την Πράσινη σημαία του προγράμματος, 26 παρουσίασαν δρώμενα και 60 εξέθεσαν αφίσες σχετικές με τις δράσεις τους.


 Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (εθνικός χειριστής του Δικτύου) και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης B’Αθήνας (συντονιστικός φορέας).
Το Πρόγραμμα Οικολογικά Σχολεία είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας  και επικεντρώνεται στην ανάληψη πρωτοβουλιών από τη σχολική κοινότητα για τη μείωση των απορριμμάτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, την αναβάθμιση της σχολικής αυλής κ.ά. 





Υπέροχη γιορτή, ενθουσιώδη παιδιά, όμορφες δουλειές, συγκινητική συμμετοχή. Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό! Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που μας συνόδεψαν!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου