Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

7ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι»Στις 5 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο 7ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.
Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόεδρο τον Δρ Μαθηματικών-Πληροφορικής κ. Ανδρέα Τριαναταφύλλου και o Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Δημάκος.
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργάνωσε την τελετή απονομής βραβείων του 7ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας, τη περσινή χρονιά. Η βράβευση των μαθητών έγινε από τις 9.00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κ. Καραθεοδωρής». (2ος όροφος, Κτίριο Μαθηματικού, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Κεντρική Είσοδος από Ούλωφ Πάλμε)
Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

ΒΑΛΑΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Ε


ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Ε


ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ε


ΤΣΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ε


ΤΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕπίσης, βραβεύτηκε και η ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΕΛΕΝΗ, Ε τάξη, που πέρσι φοιτούσε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
Συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου