Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Στον τελικό η σκακιστική ομάδα του σχολείου

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!!

6η Θέση και Πρόκριση της σκακιστικής ομάδας του σχολείου στην τελική φάση του σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής!

Τα παιδιά του σχολείου μας τα κατάφεραν! 
Προκρίθηκαν στους τελικούς της Αττικής! 
6η θέση από τα 59 σχολεία που πήραν μέρος.
Μπράβο τους.

Τα τελικά Αττικής θα διεξαχθούν το Σάββατο, 18.03.2017. ΩΡΑ 13:00 στο THE MALL ATHENS ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΑ ΜΑΡΟΥΣΙ (3o επίπεδο).
Στην ομάδα μας συμμετέχουν οι ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΒΙΣΕΝΤ ΙΝΕΣ (Στ τάξη), ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Ε τάξη) και ο ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑΣ (Β τάξη)


Ομαδικό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας

Τεράστια επιτυχία σημείωσε την Κυριακή 12/3/2017, η σκακιστική ομάδα καθώς κατάφερε παίζοντας εξαιρετικό σκάκι να κατακτήσει την 6η θέση ανάμεσα σε 59 ομάδες στο σχολικό πρωτάθλημα της Αθήνας και να κερδίσει με το σπαθί της την πρόκριση στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τις καλύτερες σχολικές ομάδες όλου του νομού της Αττικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Το σχολείο εκπροσωπήθηκε από μία ομάδα. Η ομάδα αποτελούμενη από τους Ανδρέα Μακρή, Ιάκωβο Θεοχάρη, Κων/νο Χατζημιχαήλ και Ινές Βισέντ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό πετυχαίνοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 5 αγώνες!
Τα τελικά αποτελέσματα του ομαδικού Πρωταθλήματος μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω link:
http://www.chess-results.com/tnr268474.aspx?lan=1

Ατομικό Πρωτάθλημα

Το Σάββατο 11/3/2017, στο Ατομικό Πρωτάθλημα που έγινε στο Mall πολύ καλή παρουσία είχε ο Ανδρέας Μακρής από την ΣΤ και ο Ιάκωβος Θεοχάρης από την Ε οι οποίοι με 4,5 νίκες στους 7 αγώνες. Πολλά συγχαρητήρια και στους "μικρούς" μας Νέστορα Θεοφίλου, Γιάννη Γλωσσιώτη, Παναγιώτη και Μάριο Κραβαρίτη, Γιάννη Τάκο και Μαριλέννα Πλήθα που συμμετείχαν και έδωσαν την ενέργεια τους στο Πρωτάθλημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου