Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΛΙΚΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΓΟΡΙΩΝ 2011-2012

Στις 20-11-2011 ημέρα Δευτέρα έγινε ο τελικός χειροσφαίρισης αγοριών του εσωτερικού πρωταθλήματος του σχολείου μας .Αντίπαλοι ήταν το ΣΤ1 με το ΣΤ2. Στην κανονική περίοδο είχε κερδίσει το ΣΤ1 με 1 γκολ διαφορά.
Τον αγώνα παρακολούθησαν, τα 4 μεγάλα τμήματα του σχολείου μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς που είχαν μάθημα την τελευταία ώρα στις τάξεις τους.
Οι θεατές συμμετείχαν ενεργά με συνθήματα και ζητωκραυγές
υπέρ του τμήματος που προτιμούσαν να νικήσει.
Ο αγώνας άρχισε και τα αγόρια του ΣΤ1 ξεκίνησαν καταπληκτικά, σημειώνοντας το 1 γκολ μετά το άλλο αιφνιδιάζοντας τους αντίπαλους τους.
Προηγήθηκαν με 6-0 …χάρις στους υπέροχους συνδυασμούς του Γιαννακούρου και του Δόβελλου και του σταθερού στο τέρμα Αιντανάι .Σ΄εκείνο το σημείο αντέδρασε το ΣΤ2 και με προεξέχοντες τους Χατζηλεοντή και Τάτση κατάφερε να μειώσει στο σκορ 6-3 και να αποκτήσει ενδιαφέρον ο τελικός. Μετά από αυτό το σημείο όμως επανήλθε το ΣΤ1 και δεν ξανάφησε να γίνει απειλητικό το ΣΤ2. Η διαφορά στο σκορ μεγάλωνε συνέχεια και φτάσαμε στο τελικό 18-9.
Τα κορίτσια του ΣΤ1 μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αποθέωσαν τους νικητές που έπιασαν μεγάλη απόδοση κι έφτασαν εύκολα στην νίκη. Οι αντίπαλοι δέχτηκαν την δίκαιη ήττα τους δίνοντας συγχαρητήρια στους αντίπαλους τους κι εκεί ολοκληρώθηκε ο πολύ ενδιαφέρων αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου